Връщане

Онлайн магазинът не предлага опция за замяна на артикул - трябва да следвате процедурата за връщане - изпратете артикулите обратно при нас и направете нова поръчка.

Ако продуктите не са това, което сте очаквали, можете да ги върнете в рамките на 14 дни след получаване на доставката. Периодът за връщане започва да тече от деня, в който е извършена доставката на стоката от Вашата поръчка.

Възстановяваме суми за върнати стоки по следните начини:

- в случай на онлайн плащане сумата ще бъде възстановена обратно по номера на банковата сметка, от която е извършено плащането;

- в случай на плащане при доставка и връщането им чрез Спиди ще получите уведомителен имейл след връщането на стоките, в който ще бъдете помолени да предоставите банковата си сметка под формата на IBAN, по която ще бъдат преведени средствата;

Можете да върнете поръчка от офис на Спиди за Ваша сметка на следния адрес: Град Русе, Булевард Липник 106, Репринт ЕООД.

Моля, не забравяйте и касовия бон за покупката.

Tрябва да разпечатате електронната касова бележка, която се намира в детайлите на поръчката, или да поставите в опаковката бележка, на която е изписан номерът на поръчката + името и фамилията Ви на латиница.

Можете да опаковате стоките в друга опаковка, като не е задължително тя да е оригиналната.

Ще получите възстановяването на парите си в рамките на 14 дни след като получим Вашата пратка. Ще бъдете уведомени с имейл от наша страна, когато получим Вашата пратка.

2019 Reprint.bg All Rights Reserved
Web design and Seo by Zashev Design
Back To Top