Доставка

Доставката на територията на Република България се извършва от куриерска служба Спиди АД до офис на доставчик.
Цената на доставката е 9,90 лв. Безплатна доставка за цялата страна при поръчка над 100 лв.
Доставката извън територията на Република България се извършва от куриерска служба Спиди АД и Eushipments до страните Румъния, Гърция, Австрия, Унгария, Словакия, Полша, Чехия, Словения, Хърватия и Австрия.

За всички останали държави, доставката се ивършва по тарифите на ТНТ и Спиди АД.

Срок на изработка на изделие: от 1 до 10 работни дни след приемане и обработване на поръчката.

Срок на доставка: според графика на куриерската фирма.

Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.

В случай, че избраният, поръчан и предплатен артикул е изчерпан и Reprint.bg е в невъзможност да изпълни поръчката, то Потребителят има право, при изрично желание от негова страна платената сума да му бъде възстановена.

2019 Reprint.bg All Rights Reserved
Web design and Seo by Zashev Design
Back To Top